עובד מטבח
- מושגי יסוד בבטיחות
- סביבה, ניקיון ופסולת
- עבודה עם חומרים מסוכנים
- ציוד מגן אישי - תקנות והדגמה
- חשמל בסיסי
- חשמל מתקדם
- הרמת משאות
- תנאים סביבתיים - גהות תעסוקתית
- התנהגות בשעת חירום
- היגיינה אישית - גהות תעסוקתית
- שיטות כיבוי אש
- עזרה ראשונה
הישג נידרש והסמכה
הבנת האחריות האישית בתחום הבטיחות והגיהות והבנת הסיכונים בעבודות הנדסיות והאמצעים העומדים לרשותו בכדי למנוע אירועים בטיחותיים לרבות אישור תעודת גמר קורס בטיחות.
היקף הדרכה
8 שעות (יום אחד)